Ciorba din costita de porc

de ralu_ca in Ciorbe, 2 Feb 2014 | 7011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 buc costita de porc afumata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1pastarnac
  • 1 telina
  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 rosii
  • bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean
  • cimbru
  • 1 legatura marar approx 1 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din costita de porc:

Bucatile de costita se spala  si se pun la fiert intr-o ala cu 3-4 l apa.Cand a dat in fiert se spumeaza bine, se adauga ceapa taiata marunt, apoi morcovul, pastarnacul si telina taiate cubulete mici. Se fierbe la foc potrivit cam 20-30 min dupa care adaugam rosiile taiate cubulete. Cand carnea este patrunsa adaugam cartofii taiati cubulete, mararul si patrunjelul tocate marunt,cimbru si o parte din leusteansi bulion, dupa care puneti borsul. Se mai da in cateva clocote si se potriveste gustul cu sare. Oprim flacara si adaugam in oala restul de leustean .  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume